Een uitbouw of ook wel aanbouw is een zeer welkome uitbreiding van de meeste woningen. Het vergroot de leefruimte op de begane grond. Op de juiste wijze ontwikkelt en uitgevoerd, loopt de bestaande situatie vlekkeloos over naar het nieuwe gedeelte.

Er zijn verschillende manieren om de uitbouw gestalte te geven, wij kunnen in overleg met u welke oplossing voor u de juiste is. Door slim te bouwen zijn besparingen haalbaar. Het eindresultaat staat uiteraard voorop.

Wij zetten de voordelen van een aanbouw/ serre voor u op een rijtje:

 

  • Extra ruimte

Wilt u in korte tijd veel meer of extra woonruimte in uw huis of bedrijf? Dan is het plaatsen van een aanbouw/ serre de ideale oplossing. Of u nu een grotere woonkamer, keuken, gezellige zithoek, hobbyruimte of kantoorruimte wilt hebben. Bouwbedrijf van den Brink kan deze d.m.v. een aanbouw/ serre voor u verwezenlijken

  • Stijl en vorm

De stijl en vorm van u aanbouw/ serre zijn een belangrijke beslissing. Het ontwerp moet passen bij uw persoonlijke smaak en bij de stijl van het pand. Vaak gaan die twee samen. Wordt het art nouveaux, modern, klassiek, Victoriaans of traditioneel? Bouwbedrijf van den Brink zal u altijd met een bouwkundig advies bijstaan.

  • Materiaal

U heeft de keuze uit aluminium, hout en staal waarvan u u aanbouw/ serre kan maken. Een serre van aluminium – in vele RAL - kleuren leverbaar - heeft als voordelen dat hij duurzaam, vormvast en nagenoeg onderhoudsvrij is. De mogelijkheid bestaat om de onderbouw van de serre of eventuele zijmuren op te trekken uit bv baksteen. De vloer kan d.m.v. beton op zand gestort worden maar natuurlijk ook met een kruipruimte en een geïsoleerde vloer.

  • Voordeel

Een voordeel van de bouw van een aanbouw/ serre is dat het relatief snel te realiseren is. Er wordt in een korte tijd veel extra woonruimte gerealiseerd. Deze ruimte kan alle seizoenen gebruikt worden. En door de toepassing van veel glas ontstaat er veel ruimte en licht. En wanneer u de aanbouw/ serre door Bouwbedrijf van den Brink laat bouwen u gegarandeerd bent van een unieke aanbouw/ serre.

  • Vergunningen

Voor de bouw van u aanbouw/ serre moet u er rekening mee houden dat hiervoor een vergunning aangevraagd kan worden. Indien u u aanbouw/ serre bij een monument wilt bouwen zal de RDMZ Rijks Dienst Monumenten Zorg hier ook vergunning voor moeten verlenen. Voor informatie t.a.v. vergunningen kunt op de site van VROM informatie inwinnen, www.vrom.nl

Zoals u ziet zitten er veel voordelen aan een aanbouw/ serre. 

Bouwbedrijf van den Brink is in staat u aanbouw te realiseren geheel volgens uw wensen en eisen.

Vraag via het offerte aanvraag formulier vrijblijvend een offerte aan!

 

Tot en met de oplevering verzorgt Bouwbedrijf van den Brink u aanbouw/ serre.  

 

Vraag meer informatie aan via het Contact formulier of vul het Offerte aanvraag formulier in